Om mig

 

Hej!

 

Jag heter Jeanette Egriell Andersson, är en glad och trygg 44 åring som bor i Gråbo.

 

Jag har tidigare jobbat som undersköterska vilket är ett utmanande och givande yrke. I detta fick jag möjlighet att hjälpa andra i det de behövde hjälp och stöttning med.

 

Har själv genomgått en tid med depression, utmattning och levt många år med låg självkänsla. Under åren av återuppbyggnad av mig själv har jag lärt mig många tekniker och jobbat mycket med min personliga utveckling. Detta ledde till att jag till slut hittade mig själv, vem jag är/vill vara och hur jag vill skapa min framtid.

 

Idag vill jag hjälpa andra att må bättre med sig själva och leva det liv de vill fullt ut. Njuter av att se andra utvecklas/växa, lära sig se de möjligheter som finns, finna sitt sanna jag, leva med sina drömmar som mål och att hitta sätt att må bra på för ett mer meningsfullt liv. Detta genom coaching, healing mm.

 

Är diplomerad livscoach, självkänsla/stresscoach samt minfullness/acc coach.

 

Sedan några år tillbaka är jag certifierad healer. Älskar att jobba med dessa fantastiska energier som får både mottagaren och mig själv att må bättre och komma i balans.

 

Målar energitavlor. Går då in i en bestämd energi (personlig eller allmän som t ex: din eller tacksamhet) och målar därefter på intuition.

Använder mitt spirituella namn Sanya då jag signerar tavlorna.

 

Jag är verksam i Gråbo ca: 30 km nordost om Göteborg.

 

Coachar utifrån ICF:s normer och riktlinjer (se länk)

Har tystnadsplikt.